View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Алсо Поверфул
|
Posted: Apr 05 2025 15:44 initial question | |
|
Чи є в Україні інтернет-магазини, які пропонують не тільки якісні, але й екологічно чисті м'ясні продукти? Мене цікавить можливість покупки різноманітних видів м’яса, ковбас і делікатесів з доставкою додому, з гарантією того, що вони вирощені без застосування пестицидів і гормонів. |
|
Back to top |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Posted: Apr 07 2025 04:14 | |
|
Привіт, друзі! Я вже давно використовую доставку продуктів на дім і можу сказати, що це надзвичайно зручно. Чому? Тому що ми всі знаємо, як важливо економити час у сучасному світі. METRO інтернет магазин став моїм фаворитом. Тут можна знайти все необхідне, від свіжих овочів до смачних ковбас і шинок https://metro.zakaz.ua/uk/categories/ham-metro/ часто замовляю саме шинку, оскільки вона чудово підходить як для сніданку, так і для легкого перекусу. Це зручно, адже доставляють все прямо до дверей. Також варто відзначити, що ціни в METRO дуже конкурентні, і можна знайти багато акцій, що дозволяє зекономити. Тому якщо ви ще не пробували доставку продуктів на дім, я вам дуже раджу! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: May 02 2025 15:33 | |
|
Привіт усім! Потрібен надійний постачальник заморожених пончиків для кав'ярні. Шукаємо що-небудь смачне, з хорошою текстурою після випікання, щоб не втрачали вигляд та смак при розігріві. Якщо хтось знає хороший варіант, буду вдячний за поради! |
|
Back to top |
|
 |
Andrey Egorov
|
Posted: May 02 2025 15:40 | |
|
Ми використовуємо заморожені пончики від Мантинга https://mantinga.org/uk/catalog/107-ponchiki/ вони дійсно хороші! Після випічки пончики виходять м’якими, пишними, з правильним смаком. Ідеально підходять для кав'ярні, швидко готуються і не втрачають вигляд навіть через деякий час. Відмінний варіант для закладу, де важлива швидкість і якість. |
|
Back to top |
|
 |
|
Quick Reply |
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.